Στον τελικό του σύνθετου ατομικού ο Μάριος Γεωργίου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Μάριος Γεωργίου από την Κύπρο θα δώσει το «παρών» στον τελικό του σύνθετου ατομικού της ενόργανης γυμναστικής.
Με 85.289, ο Μάριος Γεωργίου από την Κύπρο κατάφερε να φωνάξει «παρών» στον τελικό του σύνθετου ατομικού της ενόργανης γυμναστικής.
Ο αθλητής από την Κύπροπροκρίθηκε ως 24ος, τη στιγμή που ο Όλεγκ Βερνιάεφ ήταν πρώτος με 91.964 βαθμνούς.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Κοχέι Ουτσιμούρα, που στο Λονδίνο ήταν Ολυμπιονίκης, ενώ ο Μπελιάβσκι πήρε την 3η θέση.
Ο τελικός είναι την Τετάρτη (10/8, 22:00).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
