Κρούσμα και σε Κύπρο με Μαρτασίδη!

Gazzetta team
Κρούσμα και σε Κύπρο με Μαρτασίδη!

bet365

Τον απόλυτο εφιάλτη ενός αθλητή έζησε ο Αντώνης Μαρτασίδης. Με την άφιξή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο πρώην αθλητής της εθνικής ομάδας και νυν της Κύπρου ενημερώθηκε ότι βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ και κινήθηκαν διαδικασίες ανάκλησης της διαπίστευσής του καθώς και του προπονητή του, Βίκτωρα Μήτρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής «... στις 25 Ιουλίου 2016, εκτός αγώνα, στην Αθήνα, έδωσε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα αφού στο δείγμα ούρων του αθλητή βρέθηκε ουσία που περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Απαγορευμένων Ουσιών και Μεθόδων».


Ο Μήτρου, Ολυμπιονίκης τού Σίδνεϊ με την ελληνική Dream Team της Αρσης Βαρών, ενημερώθηκε από τους επικεφαλής της κυπριακής αποστολής. Σε αποκλειστική δήλωσή του στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Sport επεσήμανε: «Με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω τι να πω...

Με το που φτάσαμε το Ρίο, μας έστειλαν το χαρτί το οποίο δεν έλεγε ποια είναι η ουσία που πήρε, παρά μόνο είχε έναν κωδικό. Δεν γνωρίζω καν τί είναι αυτό, τώρα θα το ψάξω. Δεν είναι αναβολικό, λένε, αλλά δεν μας έχουν πληροφορήσει ακόμα τί ακριβώς είναι.

Προφανώς ο Αντώνης βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, η προετοιμασία δεν πήγε καλά. Είχαμε πολλά προβλήματα, δεν σήκωνε πολλά κιλά στην προπόνηση και τώρα μας λένε ότι είναι ντοπαρισμένος;

Οποια αγωγή του χορηγήθηκε ήταν σχετική με τον τραυματισμό του. Μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα πάμε στους Αγώνες. Ακόμα κι όταν οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή, γνωρίζαμε ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ηρθαμε εδώ για τη γιορτή, όχι για διάκριση. Συνεπώς, είναι κάτι που δεν εξηγείται λογικά. Θα δούμε, όμως, τι ακριβώς έχει συμβεί μόλις επιστρέψουμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα