Αγωνία για Κυριακοπούλου

Αγωνία για Κυριακοπούλου

Ολα είναι ανοιχτά σχετικά με τη συμμετοχή της Νικόλ Κυριακοπούλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Ο Νικόλ Κυριακοπούλου υποφέρει ακόμα από τον πρόσφατο τραυματισμό της, που της στέρησε στο τελευταίο διάστημα πολλές προπονήσεις ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων ενώ την ανάγκασαν να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Diamond League του Μονακό.

Μιλώντας με τον αρχιπροπονητή του στίβου Δημήτρη Ευαγγελόπουλο που είναι εδώ στο Ρίο, μας είπε ότι αυτοί περιμένουν κανονικά την Κυριακοπούλου στη Βραζιλία και δεν έχουν πληροφόρηση ότι δεν θα έρθει.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι απ΄ότι ξέρει, δεν έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα της και η συμμετοχή της στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση θα αποφασιστεί από την ίδια και τον προπονητή της.

Η πρωταθλήτρια του άλματος επι κοντώ είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει για τη Βραζιλία την Δευτέρα 8 Αυγούστου ενώ ο προκριματικός είναι την Τρίτη 16 Αυγούστου! Αν περάσει στον τελικό - κάτι που όλοι ευχόμαστε - θα αγωνιστεί ξανά την Παρασκευή 19 Αυγούστου!