Τζόκοβιτς εναντίον Ντελ Πότρο

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Τζόκοβιτς εναντίον Ντελ Πότρο

bet365

Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Νόβακ Τζόκοβιτς θα αναμετρηθεί με τον «χάλκινο» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο, όπως προέκυψε από την κλήρωση η οποία ανακοινώθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις (ITF).

Aπό την συλλογή του Σέρβου τενίστα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, έχοντας στρογγυλοκαθίσει στο Νο 1, λείπει το χρυσό μετάλλιο και απόντων των Φέντερερ και Βαβρίνκα, σίγουρα το έργο του γίνεται ευκολότερο.

Τζόκοβιτς και ντελ Πότρο έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς , αφού είχαν αναμετρηθεί στους Αγώνες του Λονδίνου, όπου ο πρώτος είχε ηττηθεί στο αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Άντι Μάρεϊ, στον πρώτο γύρο θα βρει απέναντι του τον Σέρβο Βίκτορ Τροΐτσκι, ενώ ο Ισπανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου και Νο 3 στο κυρίως ταμπλό του Ρίο, Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος βρίσκεται εκτός δράσης από το Ρολάν Γκαρός, λόγω τραυματισμού στον καρπό, θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Φεντερίκο Ντελμπόνις.

Η Σερένα Ουίλιαμς ξεκινά τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Ντάρια Γκαβρίλοβα από την Αυστραλία. Η Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία είναι Νο 2, θα αντιμετωπίσει την Μαριάνα Ντούκε-Μαρίνιο από την Κολομβία, ενώ η Ισπανίδα νικήτρια του Ρολάν Γκαρός, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, θα βρεθεί απέναντι στην τη Γέλενα Γιάνκοβιτς από τη Σερβία.

Θυμίζουμε ότι οι Ρότζερ Φέντερερ και Σταν Βαβρίνκα απέσυραν τις συμμετοχές τους από το ολυμπιακό τουρνουά για λόγους υγείας, ενώ ο Τόμας Μπέρντιχ και οι αδελφοί Μπράιαν στα διπλά φοβούμενοι για τον ιό Ζίκα.

 

Τελευταία Νέα