Με.. σάμπα η Βραζιλία! (vid)

Gazzetta team
Με.. σάμπα η Βραζιλία! (vid)

bet365

Η οικοδέσποινα Βραζιλία μπήκε με το δεξί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς επικράτησε 3-0 της Κίνας! Νίκες για Καναδά, Σουηδία, ΗΠΑ, «εξάρα» η Γερμανία, «τεσσάρα» η Γαλλία.

Σάμπα με το... καλημέρα η γυναικεία ομάδα της Βραζιλίας, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε 3-0 της Κίνας. Μπορεί το αστέρι της, η Μάρτα, να μη βρήκε δίχτυα, ωστόσο η οικοδέσποινα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να πάρει τη νίκη! Η Μόνικα στο 36' άνοιξε το σκορ και στο 59' η Αλβες πέτυχε το 2-0. Η Κριστιάνε στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 3-0.

Ο Καναδάς τα πήγε περίφημα στην πρεμιέρα, καθώς επικράτησε με 2-0 της Αυστραλίες. Οι Καναδές μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 1' με τη Μπέκι άνοιξαν το σκορ! Τι και αν στο 19' η Ζαντόρσκι αποβλήθηκε στο 19', ο Καναδάς άντεξε την πίεση και στο 80' η Σινκλέρ διαμόρφωσε το 2-0.

Σημαντική νίκη για τη Σουηδία, επικράτησε 1-0 της Νοτίου Αφρικής και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση. Η Φίσερ στο 75' διαμόρφωσε το 1-0 για τις Σκανδιναβές! Νίκη και για τις ΗΠΑ, που επικράτησαν 2-0 της Νέας Ζηλανδίας. Η Λόιντ στο 9' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της, με την Μόργκαν στο 46' να γράφει το τελικό αποτέλεσμα.

Ορεξάτη εμφανίστηκε στην πρεμιέρα η Γερμανία, η οποία διέσυρε με 6-1 τη Ζιμπάμπουε. Οι Ντάεμπριτζ (23'), Ποπ (36'), Μπέχρινγκερ (53', 78'), Λέουπολζ (83'), Σιμπάντα (90' αυτογκόλ) σκόραραν για τα πάντσερ, με τις Αφρικανές να μειώνουν προσωρινά σε 1-2 με την Μπάσοπο στο 50'.

Φορτσάτη μπήκε στη διοργάνωση και η Γαλλία, που επικράτησε με 4-0 της Κολομβίας. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ της Αρίας στο 2', ενώ η Λε Σομέρ έκανε το 2-0 στο 14'. Αμπιλί στο 42' και Μαζρί στο 82' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τελευταία Νέα