Πέντε μετάλλια προβλέπει για τους Έλληνες το Associated Press

Gazzetta team
Πέντε μετάλλια προβλέπει για τους Έλληνες το Associated Press

bet365

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν στις 5 Αυγούστου και το Associated Press προβλέπει πως η Ελλάδα θα κατακτήσει 5 μετάλλια. Δύο χρυσά και τρία χάλκινα.

Λίγες μέρες έμειναν για να ξεκινήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την Τετάρτη στο Ρίο θα πραγματοποιηθεί η έναρξη και όλοι οι αθλητές όλων των χωρών που συμμετέχουν θα παλέψουν για το καλύτερο. Φυσικά οι προβλέψεις δεν σταματούν με το Associated Press να αναφέρει πως η Ελλάδα θα κατακτήσει πέντε συνολικά μετάλλια.

Από αυτά τα δύο θα είναι χρυσά με τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και τον Σπύρο Γιαννιώτη στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης. Όσον αφορά τα χάλκινα, το συγκεκριμένο πρακτορείο προβλέπει πως θα τα πάρουν οι Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν), Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ) και Άννα Κορακάκη (σκοποβολή στα 25 μέτρα).

Μένει να δούμε αν το πρακτορείο θα πέσει μέσα στις προβλέψεις του, αν και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν συμφωνούν και τονίζουν πως τα μετάλλια στο τέλος θα είναι 7 ή 8.

 

Τελευταία Νέα