Θέλει 20 χρυσά ο Φελπς!

Gazzetta team
Θέλει 20 χρυσά ο Φελπς!

bet365

Το 2012, σε μια κατάμεστη αίθουσα Τύπου στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου, αφού είχε γίνει ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία (22 μετάλλια), ο Μάικλ Φελπς ορκιζόταν ότι εγκατέλειπε την κολύμβηση.

«Δεν θα γυρίσω να δω το νερό. Έχω πετύχει τους στόχους μου. Έχω περάσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου σε μια πισίνα που δεν είχα χρόνο για διασκέδαση,» είχε πει. Δεν άφησε καμία αμφιβολία και ξεκίνησε να πηγαίνει σε όλο τον κόσμο για να παίξει γκολφ και να διασκεδάζει. Σε αυτή την περίοδο, απέκτησε βάρος 18 κιλών και άρχισε να πίνει, το ποτό άρχισε να του γίνεται ένας εθισμός.


Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2014, πιάστηκε σε ένα αστυνομικό έλεγχο να οδηγεί σε κατάσταση μέθης με υπερβολική ταχύτητα. Καταδικάστηκε έξι μήνες και δεν ήταν σε θέση να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο κολυμβητής, όπως ομολόγησε αργότερα ο προπονητής του, σκεφτόταν ακόμα και την αυτοκτονία. Πήγε στην Βαλτιμόρη σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης για 45 ημέρες. Νίκησε.


Μήνες αργότερα, ανακοίνωσε ότι θα γινόταν πατέρας, αφού η φίλη του Νικόλ Τζόνσον ήταν έγκυος. Ένας ακόμα λόγος. Κατάφερε να εξασφαλίσει πρόκριση 100 και 200 μ. πεταλούδα και 200 μ. μεικτή ατομική. Επιπλέον, στην Ολυμπιακή πισίνα θα αγωνιστεί και στα 4x100 και είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στα 4x200μ. ελεύθερο. Στόχος του είναι να ξεπεράσει τα 20 χρυσά μετάλλια. Εχει ήδη 18. Είναι σε φόρμα και είναι πεινασμένος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα