Ελαφροχέρηδες στο Ολυμπιακό Χωριό

Gazzetta team
Ελαφροχέρηδες στο Ολυμπιακό Χωριό

bet365

Απώλειες είχαν μέλη της ομάδας της Αυστραλίας, κατά την μετεγκατάσταση τους στο Ολυμπιακό χωριό, διαπίστωσαν ότι τους έλειπε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και επίσημες φανέλες.

Οταν η αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας της Αυστραλίας αφίχθη πρό ημερών στο Ολυμπιακό Χωριό, οι υπεύθυνοι απεφάνθησαν πως οι εγκαταστάσεις που προορίζοντας για τους αθλητές από την χώρα των καγκουρό, ήταν μη κατοικήσιμες. Μετά την σχετική διαμαρτυρία και τις απαραίτητες διαβουλεύσεις, αποφασίσθηκε η μετεγκατάσταση της αποστολής σε άλλο μέρος του Χωριού, όπου υπήρχαν και έπιπλα για την εξυπηρέτηση των αθλητών.

Οταν όμως ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μεταφοράς και οι Αυστραλοί ηρέμησαν κατά κάποιον τρόπο, διαπίστωσαν ότι τους έλειπαν αρκετές επίσημες φανέλες και ο ατομικός ηλεκτρονικός υπολογιστής ενός μέλους από την ομάδα της ποδηλασίας.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη ασφαλείας, Κίτι Τσίλερ, τρεις άγνωστοι εθεάθησαν στους επίμαχους χώρους κατά την διαδικασία της μετεγκατάστασης: «Είναι αναπόφευκτο. Σε ένα σύμπλεγμα εγκαταστάσεων που αριθμεί περίπου 15.000 κρεβάτια, είναι αναμενόμενο να υπάρχει πολύς κόσμος στο Χωριό και στους πέριξ χώρους. Ομως υπάρχουν πολλά άτομα που δεν είναι διαπιστευμένα. Ωστόσο, η ασφάλεια έχει αυξηθεί με τέσσερις φρουρούς στην είσοδο του Χωριού, οι οποίοι πραγματοποιούν πιό επισταμένους ελέγχους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα