Μπολτ: «Απολαύστε τη δόξα μου»

Μπολτ: «Απολαύστε τη δόξα μου»

bet365

Λίγο προτού ο Γιουσέιν Μπολτ αποπειραθεί να κάνει το 3 στα 3, διατηρώντας τους τίτλους του στα 100, 200 και 4x100μ. των Ολυμπιακών Αγώνων δηλώνει χωρίς ίχνος μετριοπάθειας ότι είναι «ζωντανός θρύλος».

Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε 100 και 200μ. δήλωσε στους δημοσιογράφους με ύφος αυτοκρατορικό: «Αυτή τη στιγμή είμαι ζωντανός θρύλος. Απολαύστε τη δόξα μου».

Νωρίτερα φέτος είχε δηλώσει: «Το μεγαλύτερο μου όνειρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι να κατακτήσω τρία χρυσά μετάλλια ξανά. Σε αυτό επικεντρώνω την προσοχή μου, αυτό θέλω. Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος. Όλοι με θέλουν νικητή ξανά, αλλά αυτό που θέλουν να δουν πραγματικά είναι ρεκόρ. Ένα από τα μεγάλα ρεκόρ που θέλω είναι στα 200μ. Αυτό που θέλω είναι μία επίδοση κάτω από 19 δευτερόλεπτα και να γίνω ο πρώτος άνθρωπος που το πετυχαίνει ποτέ».

Ο Μπολτ διατηρεί το παγκόσμιο ρεκόρ των 200μ. (19.19) από τις 20 Αυγούστου του 2009 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνο, ενώ ακριβώς ένα χρόνο νωρίτερα το είχε κάνει για πρώτη φορά δικό του στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου με επίδοση 19.89.

 

Τελευταία Νέα