«Η Φλόγα έχει σβήσει!»

«Η Φλόγα έχει σβήσει!»

bet365

Μία εβδομάδα προτού η Φλόγα ανάψει το βωμό στο στάδιο του Μαρακανά και σημάνει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων σημειώθηκαν επεισόδια στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας.

Με τη Φλόγα να φτάνει στο τέλος της διαδρομής της, η οποία περιελάμβανε στάση σε 300 πόλεις και τους διοργανωτές να κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να ενώσουν και δημιουργήσουν κλίμα ενθουσιασμού στον εξαθλιωμένο οικονομικά βραζιλιάνικο λαό φαίνεται ότι πετυχαίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Στην παραθαλάσσια πόλη Ανγκρα ντος Ρέις, νότια του Ρίο εξαγριωμένο πλήθος επιτέθηκε στην πομπή της λαμπαδηδρομίας, φωνάζοντας «Η Φλόγα έχει σβήσει!». Ο λαμπαδηδρόμος φυγαδεύτηκε σε λεωφορείο με τους αστυνομικούς να απωθούν τον κόσμο κάνοντας χρήση πλαστικών σφαιρών και δακρυγόνων.

Το μενού της παρωδία της φετινής λαμπαδηδρομίας περιελάμβανε: λαμπαδηδρόμους να πέφτουν, ένα μοτοσυκλετιστή της αστυνομίας να πέφτει πάνω στην παρέλαση, έναν άνθρωπο που προσπάθησε να αποσπάσει τη δάδα και μπόλικες πολιτικές διαμαρτυρίες. Φυσικά, να μην ξεχνάμε τον περασμένο Ιούνιο, όταν η Φλόγα πέρασε από τον εθνικό ζωολογικό κήπο, όπου οι υπεύθυνοι ασφαλείας πυροβόλησαν και σκότωσαν το τζάγκουαρ, που είχε επιλεγεί ως ολυμπιακή μασκότ, το οποίο είχαν βγάλει από το κλουβί για το εφέ...

Η Βραζιλία βρίσκεταιστα πρόθυρα χρεοκοπίας, αν δεν έχει ήδη χρεοκοπήσει και περιμένουν να το ανακοινώσουν στους πολίτες της χώρας αμέσως μετά τη λήξη των Αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα