Στο Ρίο ο Ναδάλ!

Στο Ρίο ο Ναδάλ!

bet365

Ο Ραφαέλ Ναδάλ συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς τις σκληρές προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπως τόνισε ο θείος και προπονητής του Τόνι Ναδάλ.

Ο κάτοχος 14 τίτλων γκραν σλαμ και «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου είχε πρόσφατα δυνατά προπονητικά ματς με τον Αντι Μάρεϊ, τα οποία τον κάνουν να αισιοδοξεί ότι θα είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» τέσσερα χρόνια πριν λόγω τραυματισμού.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός δεν έχει αγωνιστεί από τον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, όταν αναγκάστηκε να αποσυρθεί πριν από τον αγώνα με τον Μαρσέλ Γκρανογέρς, λόγω των ενοχλήσεων που είχε νιώσει στον καρπό.

«Αρχίσαμε να δίνουμε ένταση στις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος έως την τελετή έναρξης των αγώνων. Η προπόνηση με τον Άντι Μάρεϊ ήταν το πρώτο πραγματικό σκληρό κομμάτι της προετοιμασίας και ακολουθεί ένα ακόμη με έναν τοπ τενίστα.

Υπάρχουν αμφιβολίες για την ετοιμότητα του αλλά αυτό είναι λογικό, έπειτα από μία μακρά περίοδο εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Ραφαέλ πάει στο Ρίο με σκοπό να πετύχει κάτι καλό.

Αυτό αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά, αν έχουμε λίγη τύχη στην κλήρωση και πάμε βήμα-βήμα», δήλωσε ο Τόνι Ναδάλ.

 

Τελευταία Νέα