Μπάρκλεϊ: «Εφιάλτης η Dream Team III»

Gazzetta team
Μπάρκλεϊ: «Εφιάλτης η Dream Team III»

bet365

Για το κακό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996 μίλησε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Ο «Σερ Τσαρλς» μαζί με τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, τον Σκότι Πίπεν, τον Καρλ Μαλόουν και τον Τζον Στόκτον ήταν οι πέντε παίκτες από την Dream Team της Βαρκελώνης που συμμετείχαν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα αλλά σύμφωνα με τον Μπάρκλεϊ η παρουσία τους δεν ήταν αρκετή για να θυμίσει έστω και λίγο την ατμόσφαιρα του 1992.

«Για δύο ολόκληρους μήνες το 1992 νόμιζες πως κάνεις το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο. Κανένας δεν έβαζε μπροστά τον εγωισμό του. Στην Ατλάντα το 1996 όλοι παραπονιόντουσαν για τον χρόνο συμμετοχής τους. Ορισμένοι παίκτες μάλιστα έλεγαν πως θα έπρεπε να παίζουν βασικοί και τότε ήταν που είπα σταθείτε δεν είστε καν τόσο καλοί όσο η ομάδα στην οποία ήμουν τότε. Δεν μπορούσα να τα ακούω αυτά. Ήταν ένας εφιάλτης», είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Για την ιστορία η 12άδα της Dream Team III εκτός από τους πέντε που αναφέραμε παραπάνω περιελάμβανε επίσης τους Γκραντ Χιλ, Ανφέρνι Χάρνταουεϊ, Μιτς Ρίτσμοντ, Ρέτζι Μίλερ, Σακίλ Ο'Νιλ, Γκάρι Πέιτον και Χακίμ Ολάζουον.

 

Τελευταία Νέα