Σύσκεψη των αρχηγών στο Ρίο

Gazzetta team
Σύσκεψη των αρχηγών στο Ρίο

bet365

Παρουσία του Πρόεδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί, όπως καθημερινά συμβαίνει, η σύσκεψη των Αρχηγών Αποστολών των Ολυμπιακών Ομάδων που βρίσκονται ήδη στο Ολυμπιακό χωριό.

Ο κ. Μπαχ δήλωσε ότι από τη στιγμή της άφιξής του και μετά διακατέχεται από θετική ενέργεια και σε συνδυασμό με τη συνεχή επίλυση των προβλημάτων του Ολυμπιακού χωριού εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα είναι απόλυτα επιτυχημένη.


Όσον αφορά στην Ελληνική αποστολή, τα προβλήματα στη διαμονή των αθλητών έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. «Κάθε μέρα η κατάσταση βελτιώνεται, έχουμε επιλύσει με τη βοήθεια των Ελλήνων που εργάζονται στη διοργάνωση, τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και που είχαν να κάνουν με τις υδραυλικές κατασκευές και τις αστοχίες των υλικών.

Το αρχηγείο λειτουργεί απρόσκοπτα και η ιατρική ομάδα έχει εξοπλίσει άριστα το ιατρεία και τα φυσικοθεραπευτήρια για τις ανάγκες των αθλητών» δήλωσε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, Μανώλης Κολυμπάδης.


Στο χωριό έχουν ήδη φτάσει αθλητές της κωπηλασίας, ιστιοπλοΐας, κολύμβησης, γυμναστικής και σκοποβολής.

 

Τελευταία Νέα