Πάου Γκασόλ: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος»

Πάου Γκασόλ: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος»

Η Εθνική ομάδα της Ισπανίας προετοιμάζεται αυτήν την περίοδο για τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως το μεγάλο της αστέρι, Πάου Γκασόλ, δήλωσε πως δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. 

Σε δηλώσεις του στα ισπανικά μέσα, ο Πάου δήλωσε πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως κι όλη η ομάδα, αλλά τόνισε πως όλοι δουλεύουν εντατικά ώστε να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα παρκέ του Ρίο. 

Όπως εξήγησε ο σταρ των Μπουλς: «Θα θέλαμε να είχαμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους σε όλα τα παιχνίδια της προετοιμασίας, αλλά για τον ένα ή τον άλλο λόγο αυτό δεν ήταν εφικτό. Την Πέμπτη παίζουμε με την Ακτή Ελεφαντοστού κι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να χρησιμοποιήσουμε τις ευκαιρίες για να βρούμε τη φόρμα μας ενόψει της έναρξης του τουρνουά».

Σε ό,τι αφορά τη δική του κατάσταση, ο Γκασόλ δήλωσε: «Δεν είμαι στο 100%. Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να με βοηθήσει να βελτιωθώ και να είμαι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρόκλησή μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».