Νέο πάρτι των ΗΠΑ απέναντι στην Κίνα (pic & vids)

Gazzetta team
Νέο πάρτι των ΗΠΑ απέναντι στην Κίνα (pic & vids)

bet365

Άλλη μία καλή προπόνηση πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες έκαναν οι σταρ του ΝΒΑ που αυτή τη φορά επικράτησαν των Κινέζων με 107-57 μπροστά το κοινό των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Η φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων έγινε στο Όκλαντ και όπως αναμενόταν ο Κέβιν Ντουράντ γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους των «πολεμιστών», που περιμένουν πως και πως να τον δουν εν δράσει με τη φανέλα της ομάδας τους. Μια μικρή γεύση για το τι θα δουν την πήραν πάντως, αφού ο νέος σούπερ σταρ των Ουόριορς στα τρία πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε σκοράρει ήδη 10 πόντους (συνολικά πέτυχε 13).

Από εκεί και πέρα την παράσταση έκλεψε ο Καρμέλο Αντόνι ο οποίος σημείωσε τους 16 από τους 20 πόντους του στην 3η περίοδο με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει μέχρι τους 52 πόντους. Πολύ καλός ήταν και ο ΝτεΜάρκους Κάζενς των Κινγκς που είχε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Κλέι Τόμσον (15 πόντοι) αν και έπαιζε στο δικό του σπίτι ξεκίνησε το παιχνίδι με 0/7 τρίποντα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως έβαλε τέσσερα συνεχόμενα και σήκωσε το γήπεδο στο πόδι.

Μαζί και τον Στέφεν Κάρι, που βρέθηκε στην πρώτη σειρά της εξέδρας παρέα με τη σύζυγο του.

 

Τελευταία Νέα