Τζόρνταν: «Το ονειρευόμουν από τότε που έβλεπα την Dream Team»
Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν μετά το νικηφόρο φιλικό της Team USA με την Κίνα μίλησε για την εμπειρία. Ο σέντερ των Κλίπερς αρχικά τόνισε πως, «είναι τεράστια τιμή να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο. Είναι πολύ πιο σημαντικό από τους Κλίπερς, από το Ντιουκ, από όλα. Έχει ιδιαίτερη σημασία να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Το ονειρευόμουν από τότε που ήμουν μικρό παιδί και έβλεπα την Dream Τeam».
O Τζόρνταν είχε αγωνιστεί με την Εθνική Νέων σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2007 όπου είχαν τερματίσει στη δεύτερη θέση, «Θυμάμαι είχαμε πάει στη Σερβία, ήταν πολύ ωραία. Είχαμε χάσει στον τελικό. Δε θέλω να ξανανιώσω αυτό το συναίσθημα. Θέλω να είναι διαφορετικά τώρα στο Ρίο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
