Χειρουργήθηκε ο Ταμουρίδης

Gazzetta team
Χειρουργήθηκε ο Ταμουρίδης

bet365

Ο Γιάννης Ταμουρίδης χειρουργήθηκε επιτυχώς στην κλείδα και ο Έλληνας ποδηλάτης ρίχνεται ξανά στη μάχη της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένα ατύχημα με πεζό στην Κίνα, το οποίο θα μπορούσε να επιφέρει μεγαλύτερο τραυματισμό, στάθηκε η αιτία για το κάταγμα του Ταμουρίδη στη δεξιά κλείδα. Ο ίδιος ενημέρωσε πως το χειρουργείο του πήγε καλά και από αύριο θα συνεχίσει τη δουλειά για τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης ενόψει των Αγώνων του Ρίο, στο οποίο θα ταξιδέψει στο τέλος του μήνα.

«Νόμιζα ότι στην τρίτη σπασμένη κλείδα θα είχε τριτώσει το κακό αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου!

Κοιτάζοντας όμως το βίντεο της πτώσης συνειδητοποιώ πόσο τυχερός ήμουν μέσα στην ατυχία μου και δεν τραυματίστηκα σοβαρότερα, αν και θα προτιμούσα τίποτα από αυτά να μην είχε συμβεί! Έτσι είναι όμως η ποδηλασία, ο αθλητισμός και γενικότερα οι καταστάσεις που περνάμε στην ζωή μας. Τίποτα δεν μας χαρίζεται και πάντα πρέπει να πολεμάμε κόντρα σε κάθε εμπόδιο που μπαίνει ανάμεσα στους στόχους και τα όνειρα μας.

Ευτυχώς το χειρουργείο πήγε καλά κι από αύριο μπορώ να συνεχίσω τη διατήρηση της φυσικής μου κατάστασης που έχτισα με κόπο όλους αυτούς τους μήνες. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης και την αγάπη που μου δείχνετε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα