Γκασόλ: «Θα είμαι στο Ρίο»

Gazzetta team
Γκασόλ: «Θα είμαι στο Ρίο»

bet365

Με δηλώσεις του στη «Marca» ο Πάου Γκασόλ διαβεβαίωσε τους συμπατριώτες του πως θα ενισχύσει τελικά την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Αν και αρχικά είχε εκφράσει τους ενδοιασμούς του σχετικά με την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του ιού Ζίκα ο 36χρονος Ισπανός δεν θα απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού του Αυγούστου στο Ρίο.

«Πήρα την απόφαση να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις ποια θα είναι η τελευταία σου διοργάνωση και γι' αυτό θέλω να πάω στο Ρίο. Ήταν υποχρέωση μου να προειδοποιήσω τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο για τον ιό Ζίκα, αλλά επίσης θεωρώ πως είναι υποχρέωση μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που υπάρχει», τόνισε ο Γκασόλ που τη Δευτέρα (27/6) θα είναι ανάμεσα στις επιλογές του Σέρτζιο Σκαριόλο ο οποίος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα πάρει μαζί του στο Ρίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα