Κανονικά στο Ρίο ο Ντουράντ

Κανονικά στο Ρίο ο Ντουράντ

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα βρεθεί ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος δήλωσε πως θα ενισχύσει τη χώρα του στην προσπάθειά της.  

Παρά τα πολλά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην ταξιδεύει στην Βραζιλία εν τέλει ο σούπερ σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (προς το παρόν) θα δώσει κανονικά το παρών στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού.

«Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για αυτό. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια εμπειρία που δεν είναι διαθέσιμη κάθε χρόνο και δεν μπορούν όλοι οι παίκτες να παίξουν εκεί. Είναι επίτευγμα να με έχουν επιλέξει να είμαι μεταξύ των 12 καλύτερων παικτών του κόσμου που θα απαρτίζουν την Team USA. Ανυπομονώ για το training camp και για την προσπάθεια να ξαναφέρουμε το χρυσό στο σπίτι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντουράντ στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων παπουτσιών του.

Ο Μάικ Ζιζέφσκι σίγουρα χαίρεται με τις εξελίξεις για τον Κέβιν Ντουράντ, ωστόσο δεν μπορεί παρά να στεναχωριέται για το ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα είναι στη διάθεσή του, καθώς ο MVP των τελικών προτιμά να ξεκουραστεί μετά τη δύσκολη σεζόν που είχε φέτος.