«Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό»

«Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς άφησε... ανοιχτή την μεταγραφής του το καλοκαίρι, τονίζοντας ωστόσο ότι στους Ολυμπιακός τον αναγέννησε και του χρωστάει πολλά.

Ο άσος των πρωταθλητών μιλώντας σε ιστοσελίδα του Βελγίου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι... φοβήθηκε η ομάδα του στον τελικό με τον Ατρόμητο, σχετικά με την παραμονή του στους Πειραιώτες, υποστήριξε ότι κανείς δεν μπορεί να το πει αυτή την δεδομένη στιγμή, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου. Παράλληλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου είπε πως: «Αξίζαμε τη νίκη στον τελικό, αλλά φοβηθήκαμε. Καταφέραμε να σκοράρουμε το νικητήριο γκολ στο 119ο λεπτό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς:

Αυτή η σεζόν ήταν η καλύτερη της καριέρας σου;

«Ναι, μπορώ να πω πως ήταν. Έκανα μερικές πολύ καλές εμφανίσεις»

Η σεζόν τελείωσε επίσημα για τον Ολυμπιακό στις 28 Απριλίου. Το Βέλγιο παίζει φιλικό με την Αγγλία στις 2 Ιουνίου. Σε τι κατάσταση θα είσαι;

«Έχουμε ένα φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη Τετάρτη. Εκεί θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα με το κοινό μας. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα πάμε στην Αυστραλία για φιλικά μέχρι τις 20 Μαΐου. Θα είμαι σε καλή κατάσταση».

Το παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ» θα είναι σημαντικό για σένα. Θα σε παρακολουθούν πολλές αγγλικές ομάδες…

«Ναι είναι αλήθεια. Θα είναι μια ευκαιρία για εμένα».

Ο επικεφαλής του σκάουτινγκ της Μπάγερν Μονάχου ήρθε να σε παρακολουθήσει…

«Μου το είπαν. Είναι πολύ κολακευτικό. Πρέπει να πω, πως υπάρχουν πολλά συγκεκριμένα πράγματα γύρω από εμένα αυτή την εποχή. Πολλές ομάδες έχουν καλέσει τον μάνατζερ μου για να τον ρωτήσουν. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα μείνω στον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο».

Δεν θα είσαι στην Ελλάδα;

«Πολύς κόσμος λέει πως είναι καλή στιγμή για μένα να αποχωρήσω, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω όσα μου έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος με αναγέννησε. Έχω πει στον εαυτό μου πως φέτος θα ζήσω ένα απίθανο καλοκαίρι. Είτε θα έχω μια καλή μεταγραφή είτε θα υπογράψω ένα καλό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».

Θα έχεις χρόνο για διακοπές;

«Ναι, φυσικά! Θα επιστρέψω στο Βέλγιο και μετά θα πάω στα ελληνικά νησιά. Υπάρχουν πανέμορφα μέρη εκεί!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα