Υπομονή για τον προπονητή

Υπομονή για τον προπονητή

Gazzetta team
Υπομονή για τον προπονητή

bet365

Στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους προπονητές του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ντομίνγκος Πασιένσια, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν να ολοκληρωθούν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα της αγοράς έτσι ώστε να καταλήξουν στη καλύτερη δυνατή λύση για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο. Ο Πασιένσια αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στη λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας υπάρχουν πάντα τα ονόματα των Μίτσελ της Σεβίλλης, Βίτορ Περέιρα της Πόρτο και Λουίς Όλτρα της Λα Κορούνια. Την ίδια ώρα οι περιπτώσεις των Έμερι και Μαρτίνεθ φαίνεται πως απομακρύνονται, ενώ στη λίστα έχει προστεθεί και το όνομα ενός Γάλλου τεχνικού. Μέχρι τα μέσα Μαΐου πάντως, θα υπάρχουν εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα