Τορίνο καλεί Μιραλάς!

Τορίνο καλεί Μιραλάς!

Τορίνο καλεί Μιραλάς!

bet365

Άλλος ένας «μνηστήρας» για τον Κέβιν Μιραλάς. Ιταλικά ρεπορτάζ θέλουν την Τορίνο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού του Ολυμπιακού.
Η Τορίνο κοιτάζει ιδιαίτερα σοβαρά τον Μιραλάς, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, όπως εκείνο του seriebnews.com. Πιο συγκεκριμένα οι Ιταλοί γράφουν ότι ο Βέλγος διεθνής φορ των πρωταθλητών Ελλάδας αρέσει πολύ στον εν λόγω σύλλογο, επισημαίνοντας όμως ότι ο... ανταγωνισμός είναι ήδη μεγάλος, καθώς τον θέλουν οι Μπάγερν Μονάχου, Μονακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νιουκάστλ και Στόουκ Σίτι.
Σύμφωνα με τις αναφορές των Ιταλών η αξία του Μιραλάς κυμαίνεται στα 6.5 εκατ. ευρώ. Εκτός των άλλων πάντως τονίζεται ότι θα είναι δύσκολο για την Τορίνο να τον αποκτήσει όχι μόνο λόγω του κόστους μίας τέτοιας μεταγραφής αλλά και επειδή είναι πολλά τα ευρωπαϊκά κλαμπ που επιζητούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα