«Γνήσιος Ολυμπιακός ο Μαρινάκης»

«Γνήσιος Ολυμπιακός ο Μαρινάκης»

Gazzetta team
«Γνήσιος Ολυμπιακός ο Μαρινάκης»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε ως γίγαντα τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τόνισε πως πλέον είναι αιχμάλωτος του. Οσον αφορά τον Βαλβέρδε ανέφερε πως είναι τεράστιο κεφάλαιο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο Ολυμπιακός έχει καλούς ποδοσφαιριστές και τον καλύτερο προπονητή. Είναι τεράστιο κεφάλαιο ο Βαλβέρδε για μας και το σημειώνω αυτό ακόμη και τώρα που έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Ο Ερνέστο θα είναι σα να μην φύγει καθόλου από τον Ολυμπιακό και καταλαβαίνεται πως το λέω αυτό. Στο διάστημα της δικής μου παρουσίας βρέθηκε κοντά με τους παίκτες και απλώς τους έπεισα ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι από αυτούς στην Ελλάδα».

Για το παιχνίδι που έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Xωρίς αμφιβολία ο αγώνας της Τούμπας. Τότε ο Παναθηναϊκός έπαιζε στη Λιβαδειά και να κέρδιζε και χάναμε εμείς η διαφορά θα πήγαινε στους οκτώ βαθμούς και σίγουρα το προβάδισμα των αντιπάλων μας θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Κερδίσαμε όμως εμείς τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Λεβαδειακό και η διαφορά κατέβηκε στους δύο βαθμούς. Εκεί νομίζω ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή μας στην κορυφή. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα άντεχε μέχρι το τέλος και πράγματι έτσι έγινε. Και ξέρετε και κάτι ακόμη; Moυ έδωσαν μεγάλη αυτοπεποίθηση οι οπαδοί του... ΠΑΟΚ! Πως έγινε αυτό; Όταν επιστρέφαμε οδικώς από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιάννη τον Κατσάνη ακούγαμε στο ραδιόφωνο τις εκπομπές που συμμετείχαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Όλοι τους έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Τούμπα και πως δεν επρόκειτο να χάσει το πρωτάθλημα. Τότε άρχισα να σιγουρεύω ότι θα πάρουμε και αυτό το πρωτάθλημα».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Βαγγέλης είναι γίγαντας. Άντρας 100% και γνήσιος Ολυμπιακός. Πραγματικά χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί του. Αγαπάει την ομάδα και το έδειξε στην πράξη. Ποιος άλλος θα έπαιρνε απόφαση να μπει και να έβαζε τόσα λεφτά στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζοντας και τέτοια κρίση; Άλλο είναι να μιλάς απέξω, αυτό το κάνουν πολλοί γιατί είναι και ανέξοδο και εντελώς διαφορετικό να μπαίνεις στην μάχη και να ματώνεις οικονομικά. Πρέπει να νιώθεις άλλα πράγματα για τον Ολυμπιακό και ο Μαρινάκης προέρχεται από καθαρά ολυμπιακή οικογένεια, αφού ο πατέρας του Μιλτιάδης, ήταν μεγάλος Ολυμπιακός και πήρε το γονίδιο του. Αυτό που έκανε με την αφιέρωση του πρωταθλήματος δεν το έχει κάνει κανείς άλλος τόσα χρόνια και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Θέλει μαγκιά και γενναιότητα μια τέτοια πράξη και ομολογώ ότι με συγκλόνισε. Είμαι πλέον αιχμάλωτος του».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός φτάνει στο πρωτάθλημα, όταν εκείνος είναι στην ομάδα: «Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Τα πρωταθλήματα να ξέρετε ότι τα παίρνουν τα πέντε εκατομμύρια των οπαδών του. Από εκεί ξεκινούν όλα και στη συνέχεια συμμετέχουμε εμείς όλοι. Από τον πρόεδρο και τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες και τον προπονητή αλλά και όλους όσοι εργάζονται για το καλό αυτής της ομάδας. Αυτή είναι η εξήγηση και μην ψάχνετε για κάτι διαφορετικό. Απλά γίνεται σωστή δουλειά και όταν γνωρίζεις κάποια πράγματα σχετικά με το ποδόσφαιρο, τη δική σου ομάδα και τους αντιπάλους της τότε όλα γίνονται πιο απλά. Εμείς ως Ολυμπιακός δεν καταθέτουμε τα όπλα και αυτό είναι που λυγίζει τους αντιπάλους μας. Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακού και έχουμε μεγάλο πάθος με την ομάδα τους. Να ποια είναι η δύναμη μας και μην ασχολείστε με τίποτα άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα