«Αρέσει» ο Ρόσενμπεργκ

«Αρέσει» ο Ρόσενμπεργκ

Gazzetta team
«Αρέσει» ο Ρόσενμπεργκ

bet365

Την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού θα εξετάσουν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Σουηδός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Βέρντερ Βρέμης.

Άλλα πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να έχει τη νέα χρονιά η επίθεση του Ολυμπιακού, καθώς αυτή τη στιγμή δεν είναι βέβαιο αν ο Πάντελιτς θα ανανεώσει την συνεργασία του με τους Νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ και ο Ντιόγκο δύσκολα θα συνεχίσει στο Λιμάνι. Γι΄ αυτό τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», βλέπουν την περίπτωση του Μάρκους Ρόσενμπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την γερμανική ομάδα και είναι μία καλή ευκαιρία, τη στιγμή που η τιμή του βρίσκεται περίπου στα 3 εκατομμύρια και φαντάζει εξαιρετική περίπτωση. Πάντως σημαντικό ρόλο θα παίξει και τι θα γίνει με τον Τζιμπούρ, καθώς αν έρθει μία δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό στον Ολυμπιακό βλέπουν με θετικό μάτι την παραχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα