Tα 9 «κόκκινα» ερωτηματικά!

Tα 9 «κόκκινα» ερωτηματικά!

Tα 9 «κόκκινα» ερωτηματικά!

bet365

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά εννέα είναι συνολικά οι παίκτες που είτε είναι κοντά στην αποχώρηση από τον Ολυμπιακό είτε εξακολουθούν να είναι μετέωροι. Το gazzetta.gr αναλύει τις περιπτώσεις.

Τα φαβορί για να φύγουν...

Οι Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, Βιθέντε Μόνχε και Σήφης Δασκαλάκης, παραμένουν όπως σας έχουμε γράψει ξανά, οι ισχυροί υποψήφιοι για ν' αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα. Ο Τούρκος χαφ δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ενώ μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα και το πρόστιμό του μπήκε και ουσιαστικά σε... καραντίνα ως προς την περαιτέρω χρησιμοποίησή του από την ομάδα.

Ο Μόνχε από την άλλη επρόκειτο να φύγει από τον Γενάρη. Αυτό δεν συνέβη επειδή ο Αλεξάντερ Χλεμπ δεν ήρθε ποτέ στο λιμάνι. Το καλοκαίρι φαντάζει πολύ πιθανό να... χαιρετήσει τον Ολυμπιακό είτε για άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας είτε για να γυρίσει στην Αργεντινή.

Ο Δασκαλάκης από μέρους του παρότι έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες και έχει δουλέψει σκληρά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος περίμενε υπομονετικά όλον τον χρόνο όμως με μόλις μία παρουσία σε παιχνίδι Κυπέλλου δεν γίνεται να ελπίζει σε πολλά. Έμεινε 3ος πορτιέρο πίσω από τους Μέγιερι και Κάρολ.

Δεν αποκλείεται πάντως να μην φύγει οριστικά. Υπάρχει το... σενάριο να δοθεί σε άλλη ομάδα δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να γυρίσει μετά.

Κοντά στην... έξοδο με ένα... αλλά...

Τέσσερις παίκτες είναι πιο κοντά στην... φυγή παρά στην παραμονή με τα δεδομένα ωστόσο για ορισμένους εξ αυτών να ενδέχεται να διαφοροποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Ο λόγος για τους Μακούν, Μοντέστο, Μαρκάνο και Ορμπάιθ.

Από τους τέσσερις προαναφερόμενους παίκτες ο Ολυμπιακός έχει την διάθεση να διατηρήσει στο ρόστερ του, τους δύο Ισπανούς και τον Καμερουνέζο. Το πρόβλημα όμως έχει να κάνει με το οικονομικό, ειδικά με τον Μακούν για τον οποίο η Άστον Βίλα αξιώνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Όσον αφορά στους Μαρκάνο και Ορμπάιθ με δεδομένη την αποχώρηση του Βαλβέρδε εμφανίζονται διατεθειμένοι να γυρίσουν στην Ισπανία. Για τον Μοντέστο στο λιμάνι δεν έχουν τόσο καλή άποψη για τα φετινά του πεπραγμένα.

Ο Κορσικανός και έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν έκανε μία τόσο καλή σεζόν. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών από την μεριά τους θέλουν πιο πολύ να κρατήσουν τους Μακούν και Ορμπάιθ σε σχέση με τους άλλους δύο, όμως μόνο εύκολο δεν φαντάζει κάτι τέτοιο...

Είναι στον... αέρα

Οι δύο... μετέωροι είναι οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Όλαφ Μέλμπεργκ. Και οι δύο θα κληθούν να μείνουν με λιγότερα χρήματα με τον Σουηδό να μην δείχνει τόσο ικανοποιημένος από την προσφορά που του έχει γίνει ενώ περιμένει και κάτι άλλο και τον 'Κάνιο' να περιμένει να ακούσει το τι έχουν να του πουν οι διοικούντες την ΠΑΕ.

Για τον Ιμπαγάσα βέβαια πέραν των μειωμένων αποδοχών θα υπάρχει και περιορισμένος χρόνος συμμετοχής. Και αυτό διότι λόγω των τραυματισμών του δεν προορίζεται για βασικός για του χρόνου. Για τον Μέλμπεργκ δεν ισχύει αυτό, όμως θα πρέπει να πειστεί να μείνει στην Ελλάδα με τα χρήματα που του δίνονται.

* Με βάση τις νεότερες πληροφορίες τα περισσότερα τρέχοντα θέματα του Ολυμπιακού όπως εκείνο του προπονητή και της διαχείρισης του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού θα δρομολογηθούν μετά την φιέστα της 9ης Μαϊου. Τότε θα υπάρξουν πιο ουσιώδεις εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα