«Χέρτα και Γκρόιτερ για Μήτρογλου»
Το έντονο ενδιαφέρον των Γκρόιτερ Φιρτ και Χέρτα Βερολίνου φέρεται να έχει προσελκύσει ο Κώστας Μήτρογλου σύμφωνα δημοσιεύματα γερμανικών μέσων.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του διεθνούς επιθετικού με τα χρώματα του Ατρομήτου, όπου αγωνίστηκε φέτος με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ιθύνοντες των δύο γερμανικών συλλόγων.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «fussballtrabsfers.com» αναφέρει ότι τόσο η Χέρτα Βερολίνου, που βρίσκεται μια ανάσα από τον υποβιβασμό της κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στην «Σβάιντε Λίγκα» όσο και η Γκρόιτερ Φιρτ που έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην «Μπουντεσλίγκα», έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον 24χρονο διεθνή φορ.
Εξάλλου είναι γνωστό πως εκπρόσωποί τους βρίσκονταν και στον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα είναι αρκετά σοβαρό το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
