Φουλ για αντι-Βαλβέρδε, ανανεώσεις!

Φουλ για αντι-Βαλβέρδε, ανανεώσεις!

Φουλ για αντι-Βαλβέρδε, ανανεώσεις!

bet365

Το νταμπλ... ξεχάστηκε και ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά στην αναζήτηση του αντι-Βαλβέρδε, αλλά και στο θέμα των ανανεώσεων. Περέιρα για εξωτερικό, Βλαχοδήμος, Σκόνδρας για Λιμάνι!

Οι ερυθρόλευκοι τα... έσπασαν μετά την κατάκτηση του νταμπλ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα ενίσχυσης με δυο παίκτες πρώτης γραμμής και στις επόμενες ημέρες το πλάνο για τη νέα σεζόν θα μπει στην τελική του φάση. Ο Ολυμπιακός αναζητά τον νέο προπονητή, υπάρχουν πολλά ονόματα στη λίστα και από αυτά οι ερυθρόλευκοι θα επιλέξουν κάποια, ώστε να αρχίσουν και οι συζητήσεις. Τις τελευταίες ώρες ανεβαίνει αρκετά η προοπτική επιλογής προπονητή από την Πορτογαλία και τα τρία ονόματα που παίζουν είναι αυτά των Ντομίνγκος, Περέιρα και Σα Πίντο, με τους πρώτους δυο να είναι πιο... κοντά.

Μάλιστα, για τον Περέιρα της Πόρτο οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο πως θα αποχωρήσει από την ομάδα παρά το γεγονός πως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «Δράκους». Παράλληλα, αναφέρουν πως ο 42χρονος τεχνικός έχει δεχθεί κρούση από ομάδα του εξωτερικού, χωρίς να αφήνουν στην... άκρη τον Ολυμπιακό. Η Πόρτο ενδιαφέρεται για τον Ζόρζε Ζέσους της Μπενφίκα, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Ο Ντομίνγκος είναι ελεύθερος, είχε μια πρώτη κρούση από τους ερυθρόλευκους, ωστόσο σε πρώτη φάση περιμένει πρόταση από Αγγλία ή Ισπανία, μιας και επιθυμεί να εργαστεί σε πρωτάθλημα πιο δυνατό από το ελληνικό.

Φουλ για ανανεώσεις και Έλληνες!

Παράλληλα με το θέμα του προπονητή ο Ολυμπιακός θα αρχίσει και τις επαφές με τους Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς για το θέμα των ανανεώσεων. Ο Σουηδός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, ο Αργεντίνος θα δεχθεί πρόταση για αποδοχές ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής του, με τον «Κάνιο» να δείχνει θετικός σε πρώτη φάση. Ο Πάντελιτς είναι ο τρίτος, ο μάνατζέρ του αναμένεται στην Ελλάδα και οι Πειραιώτες τον θέλουν στην ομάδα, αλλά με αποδοχές κομμένες κατά το... ήμισυ!

Όσον αφορά τις περιπτώσεις από την Ελλάδα, ο Βλαχοδήμος με τον Σκόνδρα είναι στην κορυφή της λίστας, με τον αμυντικό του Ατρομήτου να είναι πιο κοντά σε συμφωνία και έτοιμος να ακολουθήσει τον δρόμο του Σιόβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα