Σα Πίντο και Όλτρα για Ολυμπιακό

Σα Πίντο και Όλτρα για Ολυμπιακό

Γιώργος Φραδελάκης
Σα Πίντο και Όλτρα για Ολυμπιακό

bet365

Τον τεχνικό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ρικάρντο Σα Πίντο φέρνουν ξανά πορτογαλικά δημοσιεύματα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Από κοντά και ο Όλτρα της Λα Κορούνια.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Ερνέστο Βαλβέρδε απ' τον πάγκο των πρωταθλητών, έχει φέρει εδώ και μέρες έναν... χορό ονομάτων για τον διάδοχό του. Ένα εξ αυτών κι εκείνο του Ρικάρντο Σα Πίντο, τον οποίο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «desporto.sapo.pt», παρακολουθούν οι «ερυθρόλευκοι» με μεγάλη προσοχή.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Αρχικά το δημοσίευμα αναφέρει πως: «Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο τεχνικός των «λιονταριών» θεωρείται ως ενδιαφέρον όνομα για τη θέση. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού μετά την πορεία που έκανε με την ομάδα».

Έπειτα συνεχίζει αναφέροντας ότι: «Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με προσοχή το μέλλον του προπονητή της Σπόρτινγκ για την διαδοχή του Βαλβέρδε, ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα με την κατάκτηση του τίτλου. Ο Σα Πίντο δεν είναι ο μόνος Πορτογάλος που απασχολεί τους Έλληνες, καθώς πρώτος ήταν ο Ντομίνγκος Πασιέντσια».

Πάντως αυρτό που τονίζει είναι ότι ο νεαρός τεχνικός δύσκολα θ' αφήσει την Σπόρτινγκ, υποστηρίζοντας το άρθρο πως: «Όμως, δύσκολα ο Σα Πίντο θα αποχωρήσει από το "Αλβαλάδε"», καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο».

Και Όλτρα στο... τραπέζι

Ο τεχνικός της Λα Κορούνια, Λουίς Όλτρα είναι το νέο όνομα που μπαίνει στην λίστα των διαδόχων του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί ο προπονητής της Βαλένθια, Ουνάι Έμερι θα συνεχίσει πολύ δύσκολα την καριέρα του στους Πειραιώτες και ο λόγος δεν είναι άλλος απ' την εξαιρετική πρόταση που έχει στα χέρια του απ' την Ρωσία, την στιγμή που φέρεται να έχει δεχτεί κρούση και απ' την Τουρκία.

Για την ακρίβεια η ιστοσελίδα «Las Provincias» υποστηρίζει πως: «Ο Έμερι εξακολουθεί να σκέφτεται την πρόταση του Ολυμπιακού, αν και όσο περνούν οι μέρες, στην ελληνική ομάδα υπάρχει η αίσθηση πως δεν θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα. Αυτό έρχεται σαν συνέχεια όσων είπε ο μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, που αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολο να αναλάβει μία ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ».

Στην συνέχεια τονίζει ότι: «Ο Έμερι παραμένει η πρώτη επιλογή του τεχνικού διευθυντή, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος όμως εξετάζει κι άλλες λύσεις. Οι Έλληνες δεν θα περιμένουν πολύ ακόμη, το πολύ 4-5 μέρες. Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι πως ο Έμερι θα φύγει από τη Βαλένθια και την Ισπανία. Πιθανός προορισμός του είναι η Ρωσία, από όπου έχει μία εξαιρετική, σχεδόν απλησίαστη, πρόταση. Για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία. Ο Έμερι εξετάζει τις επιλογές του».

Όσο για το ενδιαφέρον που προέκυψε με τον Όλτρα, αναφέρει: «Ο Κοβάσεβιτς συνεχίζει να δείχνει την προτίμησή του σε προπονητές που εργάζονται στην Ισπανία, με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα να είναι μία εναλλακτική, μετά την εξαιρετική του σεζόν με την Λα Κορούνια, μια και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή στην Πριμέρα Ντιβίζιον.

Το πρόβλημα για το μέλλον του Όλτρα στον ελληνικό σύλλογο, είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, καθώς προβλέπεται αυτόματη ανανέωση, σε περίπτωση που η Ντεπορτίβο πάρει την άνοδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα