«Τέσσερις υπέροχοι μήνες»

«Τέσσερις υπέροχοι μήνες»

Gazzetta team
«Τέσσερις υπέροχοι μήνες»

bet365

Ο Ρόι Κάρολ μίλησε για τους τέσσερις υπέροχους μήνες που πέρασε στον Ολυμπιακό κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, όμως, στεναχωρήθηκε που δέχτηκε γκολ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόι Κάρολ:

«Πανηγύρισα δύο τίτλους με τον Ολυμπιακό και αυτό ήταν κάτι εξαιρετικό για μένα. Χάρηκα πολύ πήραμε το Κύπελλο σε έναν δύσκολο τελικό. Ο Ατρόμητος είναι δυνατός αντίπαλος και μας δυσκόλεψε, αλλά τελικά είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε.

Ήταν επίσης σημαντικό για εμένα στο ότι έπαιξα σε δύο ματς του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θέλω να πω πως στεναχωρήθηκα που δεν κατάφερα να διατηρήσω ανέπαφη την εστία μας στον τελικό. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκα στον Ολυμπιακό.

Ήταν τέσσερις υπέροχοι και πολύ καλοί μήνες για εμένα. Ο τελικός ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε αρκετά γκολ στην αρχή του αγώνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το κάναμε ένα λεπτό πριν από την λήξη της παράτασης. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για ό,τι κατάφερα, από την ημέρα που έφυγα από τον ΟΦΗ.

Έχει καλή ομάδα ο Ατρόμητος. Αλλά δεν είχε και πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Εμείς κάναμε τις περισσότερες. Και προσπαθούσαμε συνεχώς να βγάζουμε φάσεις. Πιέζαμε για ένα γκολ και τελικά αυτό ήρθε στο τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα