Προπονητής και παίκτες!

Προπονητής και παίκτες!

Gazzetta team
Προπονητής και παίκτες!

bet365

Ο τελικός Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήταν ο τελευταίος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του. Στόχος για δύο μεταγραφές.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στην πλατεία Αλεξάνδρας προκειμένου να βρεθεί ο διάδοχος του Βαλβέρδε, ο οποίος μετά το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Αυστραλία θα επιστρέψει οριστικά στην πατρίδα του.

Στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν επτά ονόματα προπονητών, τεσσάρων Ισπανών και τριών Πορτογάλων. Από την ισπανική αγορά οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζονται οι περιπτώσεις του Ουνάι Έμερι, που παραμένει ψηλά στη λίστα, του Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε, του Μίτσελ που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς και του Χοσέ Όλτρα.

Από την πορτογαλική αγορά το μεγάλο φαβορί είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος την περυσινή σεζόν οδήγησε την Μπράγκα στον τελικό του Europa League. Ακόμα στην «ερυθρόλευκη» λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Περέιρα της Πόρτο και Σα Πίντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ στη συζήτηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα του προπονητή, του πρότεινε να ταξιδέψει ο ίδιος στην Ισπανία προκειμένου να μιλήσει με τους τεχνικούς που τον ενδιαφέρουν.

«Πάμε για δύο μεταγραφές»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο Παγκόσμιο Συνέδριο των οπαδών άνοιξε τα χαρτιά του και για τις μεταγραφές, τονίζοντας πως θα έρθουν δύο ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα είναι γνωστά ονόματα. Ο ένας θα είναι οργανωτικός μέσος (ακούγεται έντονα του όνομα του Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς και εκείνο του Μασάδο της Τουλούζ) και ο άλλος θα είναι ακραίος ή κεντρικός χαφ, αφού στο τέλος της σεζόν θα φύγουν ο Μακούν και ο Ορμπάιθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα