Ξέρει και θέλει ο Ρόγε

Ξέρει και θέλει ο Ρόγε

Gazzetta team
Ξέρει και θέλει ο Ρόγε

bet365

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Μάρτιν Ρόγε μίλησε ο ατζέντης του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο 27χρονος έχει πρόταση από τους ερυθρόλευκους.

Ο Χουαν Κρουθ Όγερ, εκπρόσωπος του μεσοεπιθετικού Μάρτιν Ρόγε για τον οποίο έχει γραφτεί πολλάκις πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, τονίζει σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Γαύρος πως ο 27χρονος άσος της Ολίμπο δε Μπαχία Μπλάνκα έχει πρόταση ύψους ενός εκ. ευρώ από τους Πειραιώτες.

«Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μάρτιν Ρόγε και έχει κάνει προσφορά. Εμείς περιμένουμε την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού, που θα έρθει με φαξ», αναφέρει αρχικά και προσθέτει:

«Ο Μάρτιν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ολίμπο, η οποία θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να δώσει τη συγκατάθεσή της».

Όσο για το αν ο παίκτης είναι ενήμερος για τις προθέσεις των νταμπλούχων: «Ο Ρόγε γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να γίνει αυτή η μεταγραφή και είναι έτοιμος να κάνει το άλμα εκτός Αργεντινής. Ξέρει ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, που κερδίζει συνεχώς το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και έχει καλές παρουσίες στο Champions League. Το βλέπει ως μια ευκαιρία να φανεί παραπάνω και να δείξει την αξία του στην Ευρώπη».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως τον Ρόγε έχει παρακολουθήσει από κοντά ο εκ των σκάουτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, και οι ερυθρόλευκοι διαρρέουν ότι δεν έχει εντυπωσιαστεί, αν και στην Αργεντινή ακούγονται καλά λόγια για την αξία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα