Φευγάτος ή όχι ο Φουστέρ

Φευγάτος ή όχι ο Φουστέρ

Gazzetta team
Φευγάτος ή όχι ο Φουστέρ

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ αποδείχθηκε πολύτιμος και τη φετινή σεζόν, που μπορεί να μην αγωνίστηκε τόσο όσο πέρυσι, όμως χάρισε σημαντικές νίκες με τα γκολ του. Θα μείνει ή θα φύγει;

Στον Ολυμπιακό επιθυμία των περισσότερων είναι να παραμείνει ο Νταβίντ Φουστέρ, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που ενδεχομένως φτάσουν στα γραφεία του συλλόγου για τον Ισπανό, αλλά και από τον ίδιο.

Πληροφορίες θέλουν τον 30χρονο άσο των ερυθρολεύκων να ακολουθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην Ισπανία, παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό περνάει πολύ καλά και δεν έχει το παραμικρό παράπονο. Οι σκέψεις του έχουν να κάνουν περισσότερο με την έλευση του νέου προπονητή και τις προτιμήσεις του, αλλά και το συμβόλαιό του σε περίπτωση που βρει ομάδα να του προσφέρει περισσότερα από τα 900.000 ευρώ καθαρά που λαμβάνει από τους Πειραιώτες.

Βέβαια, ο Φουστέρ έχασε από φέτος την θέση του στο αρχικό σχήμα, όμως σε αυτό «βοήθησαν» και οι τραυματισμοί του. Παρά ταύτα, το περσινό «μηχανάκι» του Ολυμπιακού έκανε και φέτος τη δουλειά του και με το παραπάνω, δείχνοντας ότι... βγάζει τα λεφτά του.

Την προηγούμενη σεζόν ήταν σε πρώτος σε λεπτά συμμετοχής και δεύτερος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 12 τέρματα. Τη φετινή σεζόν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις από άποψης συμμετοχής, όμως την επαφή του με το σκοράρισμα δεν την έχασε. Αντιθέτως, έδωσε «χρυσές» νίκες στον Ολυμπιακό.

Πέρα από το Κύπελλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο, με το γκολ του Φουστέρ στο 119', ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει βάλει αρκετά καθοριστικά γκολ όπως τα μοναδικά τέρματα που σημειώθηκαν στα εκτός έδρας ματς με Μέταλιστ και Ρούμπιν, σκόραρε και στα δύο ματς με την Άρσεναλ, κρίσιμα γκολ πέτυχε και στην Ελλάδα κόντρα σε ΠΑΟΚ και Εργοτέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα