Παραμένει στην πρώτη γραμμή!

Παραμένει στην πρώτη γραμμή!

Κώστας Παλαιολόγος
Παραμένει στην πρώτη γραμμή!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αν και πρόκειται να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή για την ομάδα, όπως τόνισε ο διευθυντής επικοινωνίας της Κώστας Καραπαππάς.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash» χαρακτηρίζοντας την κίνηση του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού «μονόδρομο» και «ελιγμό», λόγω του νόμου Γερουλάνου, ενώ συνεχίζοντας αποκάλυψε πως στις αρχές Ιουνίου, ο Θρύλος θα έχει έναν πολύ καλό προπονητή.

«Ο πρόεδρος δημοσιοποίησε τις σκέψεις του στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7. Έχω την εντύπωση ότι ήταν λίγο μονόδρομος για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, η σκέψη που θα γίνει ενέργεια μόλις ο ίδιος το πράξει και επίσημα.

Προς το παρόν είναι στο επίπεδο της σκέψης. Είναι μονόδρομος γιατί αυτός ο νόμος Γερουλάνου, όπως ξεκαθάρισαν όλοι, όχι δηλαδή μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και οι Superleague, στο σημείο που περιγράφει τη σχέση των ΠΑΕ με τις λέσχες των οπαδών θα οδηγήσει προφανώς σε διάφορα ζητήματα που θα βρούμε μπροστά μας, με διώξεις και προβλήματα για ανθρώπους που είναι και νοικοκύρηδες και, εν πάση περιπτώσει , έχουν τα μαγαζιά τους καλοπληρωμένα και πεντακάθαρα από όλες τις απόψεις. Αυτοί θα βρεθούν λοιπόν να τρέχουν με διάφορα πράγματα, όπως είναι οι διώξεις επειδή πχ. 2 ανόητοι κάνουν έξω από τη Λιβαδειά επεισόδια με την αστυνομία.

Στη Ελλάδα βέβαια έχουμε δει και άλλα παράδοξα, όπως το γεγονός ότι ασκούνται διώξεις επειδή κάποιος είπε σε κάποιον άλλο για κάποιον άλλον στο τηλέφωνο! Αυτά μόνο εδώ μπορούν να συμβούν και επειδή στην Ελλάδα ζούμε όλοι, καλό είναι να παίρνεις τα μέτρα σου, παρά να ασχολείσαι αργότερα, όταν το πράγμα φτάσει στην πόρτα σου. Φαντάζομαι ότι αυτό έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια θα δούμε πως θα υλοποιήσει τη σκέψη του και ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος και από κει και πέρα να τονίσουμε κατηγορηματικά ότι, αυτή του η κίνηση δε σημαίνει ότι κάνει ούτε μισό πόντο πίσω αναφορικά με την ενασχόληση του με την ομάδα. Νομίζω ότι φωτογραφίζεται από αυτή του την ενέργεια το αντίθετο, ότι θέλει δηλαδή να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, χωρίς δεύτερες σκέψεις! Άλλωστε, αυτοί που ξέρουν καλά τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ξέρουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας του το εξαντλεί για τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα κάνει και τώρα και μάλιστα με ακόμα περισσότερη ένταση και διάθεση. Είναι ένας ελιγμός στο πεδίο της μάχης για να παραμείνει ο αρχηγός στην πρώτη γραμμή. Το λέω αυτό, γιατί ορισμένοι κακόβουλοι ίσως προσπαθήσουν να δημιουργήσουν άλλες σκέψεις, να το πάνε παραπέρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος τέτοιος», ήταν τα λόγια του Καραπαπά, που συνέχισε για τον επόμενο προπονητή του Θρύλου, αλλά και τα μεταγραφικά.

«Στις αρχές Ιουνίου θα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή στην ομάδα. Θα δουλέψει για να ετοιμάσει τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου. Δε θα είναι από την Ελλάδα, αυτό μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, ενώ δεν θα είναι και αποκλειστικά από την Ισπανία.

Υπάρχουν και οι δανεικοί που επιστρέφουν και τα συμβόλαια που λήγουν. Το πλάνο είναι σταθερό και συγκεκριμένο. Το πλάνο θέλει την ενίσχυση εκεί που "πονάει ο Ολυμπιακός, και δεν είναι πολλές οι θέσεις αυτές και το μπόλιασμα με Έλληνες παίκτες και βεβαίως με την επιστροφή κάποιων δανεικών που "έβγαλαν μάτια" στο πρωτάθλημα. Ο Τάτος με τον Μήτρογλου έστειλαν τον Ατρόμητο στη διεκδίκηση της θέσης που οδηγεί στο Champions League, ο Σουμπίνιο ήταν ο καλύτερος παίκτης του Λεβαδειακού. Ε, δεν πρέπει κάποια στιγμή να γυρίσουν και να προσφέρουν στην ομάδα στην οποία ανήκουν;»

Τέλος, για τη φιέστα της 9ης Μαΐου, κατέληξε. «Θα αγωνιστούμε απέναντι στον "Ερυθρό Αστέρα" στη φιέστα αυτή και θα ξεκινήσουμε από τις 17.00 με διάφορες εκδηλώσεις και, μέχρι τις 22.00 που θα γίνει η απονομή, θα είναι ένα 5ωρο πανηγυρικό, ο κόσμος θα το καταευχαριστηθεί. Θα υπάρχουν από το πρωί εκδηλώσεις στον Πειραιά και θα έχουμε πολλές εκπλήξεις που δε θα τις αποκαλύψουμε ακόμα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βγάλουμε μια αναλυτική ανακοίνωση με λεπτομέρειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα