«Καυτή» εβδομάδα στον Ολυμπιακό!

«Καυτή» εβδομάδα στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
«Καυτή» εβδομάδα στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο δεύτερος μεγάλος αγωνιστικός στόχος της χρονιάς επετεύχθη για τον Ολυμπιακό που από την Δευτέρα μπαίνει σε «καυτή» εβδομάδα από όλες τις απόψεις καθώς τα... μέτωπα είναι ουκ ολίγα.

Αποσαφηνίζεται για την προεδρία

Η τυπική παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθιστά υποχρεωτική την αντικατάστασή του στον προεδρικό θώκο της ομάδας. Πρόκειται για ένα ζήτημα που πρόκειται να διευκρινιστεί άμεσα από τον ιδιοκτήτη και μεγαλομέτοχο των πρωταθλητών Ελλάδας, που καλείται να επιλέξει τον διάδοχό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι ένας άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι ένα άτομο που ήδη υπάρχει στην διοίκηση των Πειραιωτών.

Το κεφάλαιο του νέου προπονητή

Ένα από τα πρωτεύοντα θέματα που απασχολούν την διοίκηση της ΠΑΕ είναι εκείνο του νέου τεχνικού. Η παρουσία του Ινιάκι Ιμπάνιεθ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο πυροδότησε νέα σενάρια για τον Ουνάϊ Έμερι, ο οποίος παραμένει πάντα στα υπ' όψιν των ιθυνόντων της ομάδας.

Την ίδια στιγμή έχουν φουντώσει για τα καλά και οι φήμες για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ με τους Άγγλους να έχουν ήδη αναφέρει ότι ο μάνατζέρ του πρόκειται να έρθει μέσα στην προσεχή εβδομάδα για συζητήσεις στην Ελλάδα. Όπως και να 'χει εντός της εβδομάδας πρόκειται να υπάρξουν και πιο ουσιαστικές επαφές και πιο ξεκάθαρες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του αντί-Βαλβέρδε.

Ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Ανοιχτό είναι και το... μέτωπο των ανανεώσεων. Οκτώ συμβόλαια παικτών λήγουν με τους Καζίμ, Μαρκάνο και Ορμπάιθ να είναι πιο κοντά στην... έξοδο παρά στην παραμονή, τους Μοντέστο, Μακούν και Ιμπαγάσα να είναι μετέωροι (σ.σ. με την ΠΑΕ πάντως να συνεχίζει να έχει την διάθεση ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του 'Κάνιο' αρκεί να δεχθεί μείωση αποδοχών), τον Πάντελιτς να είναι σχεδόν σίγουρος για να μείνει και του χρόνου και τον Μέλμπεργκ να μην έχει απαντήσει ακόμα στην προσφορά που του έχει γίνει.

Όσον αφορά στον Σουηδό -τον οποίο θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων- βάσει των όσων διαρρέουν από τον Ολυμπιακό έχει ακόμα πολλές πιθανότητες ν' ανανεώσει, δίχως όμως να είναι πια τόσο βέβαιο. Και αυτό διότι ο ίδιος φαίνεται να περιμένει κάτι άλλο και ίσως λίγο πιο καλές απολαβές για τη νέα χρονιά.

Εκτός αυτού το Σάββατο στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι των Μπάλας Μέγιερι και Χοσέ Χολέμπας. Για τον Ούγγρο αναμένεται να γίνει μία επαφή για την αύξηση της ρήτρας του ενώ για τον διεθνή μπακ ίσως υπάρξει μία κουβέντα αναφορικά με το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα υποψήφιοι για αποχώρηση είναι και οι Βιθέντε Μόνχε και Σήφης Δασκαλάκης. Επίσης ο επίσημος Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεδιαλύνει οριστικά το τι θα συμβεί με τους δανεικούς του, που ήταν φέτος σε άλλους συλλόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα