Κρίσιμο ραντεβού στο λιμάνι

Κρίσιμο ραντεβού στο λιμάνι

Gazzetta team
Κρίσιμο ραντεβού στο λιμάνι

bet365

Την Τρίτη (1/5) αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα οι μάνατζερ από την Σερβία, Ντάμιανατς και Ραμαντάνι για να συζητήσουν με την διοίκηση του Ολυμπιακού για προπονητές, μεταγραφές και συμβόλαια.

Όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» οι δύο μάνατζερ ενημέρωσαν την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ότι θα βρίσκονται τελικά στη χώρα μας την Τρίτη και όχι το Σάββατο (28/4) και στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.

Ο Ντάμιανατς και ο Ρανταμάνι έχουν τα δικαιώματα του Μάρκο Πάντελιτς και του Λιούμπομιρ Φέισα, ενώ εκπροσωπούν και τον Σεμίρ Στίλιτς, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο άσος της Λεχ Πόζναν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει δικαίωμα να υπογράψει ήδη σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Στην ατζέντα θα συζητηθεί και το θέμα του προπονητή αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι δύο Σέρβοι έχουν στη λίστα τους αρκετά ονόματα όπως είναι αυτά των Μπίλιτς, Μιχαϊλοβιτς και Ντζούκιτς.

Ένα επίσης ζήτημα που απασχολεί τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει να κάνει με το μέλλον του Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός θέλει να συνεχίσει στο λιμάνι, ωστόσο η παραμονή του θα εξαρτηθεί από τον νέο τεχνικό. Επίσης θα πρέπει να βρεθούν ομάδες για τους Γκρίμπιτς και Κατάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα