Ντομίνγκος: «Είχα κρούση από Ολυμπιακό»

Ντομίνγκος: «Είχα κρούση από Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ντομίνγκος: «Είχα κρούση από Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πορτογάλος 43χρονος προπονητής Ντομίνγκος Πασιένσια δηλώνει πως ο Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί του και τον εξέτασε την διαθεσιμότητά του.

Ο 43χρονος πρώην προπονητής της Μπράγκα που έλυσε το συμβόλαιό του και με τα Λιοντάρια στα μέσα της σεζόν βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων να διαδεχθούν τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως προτεραιότητα αποτελεί η ισπανική αγορά.

Το ίδιο συμπέρασμα βγαίνει και από τα όσα τονίζει ο ίδιος στην εφημερίδα Sportday, λέγοντας πως του έχει γίνει κρούση από τους Πειραιώτες για να εξετάσουν την διαθεσιμότητά του.

Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεών του:

Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό;

«Ο,τι ξέρω για τον Ολυμπιακό είναι από τον Τύπο...».

Δηλαδή δεν έχετε καμία επαφή με Ολυμπιακό;

«Εχει γίνει μία προσέγγιση, αλλά όχι κάτι προχωρημένο. Με ρώτησαν αν είμαι διαθέσιμος».

Και τι είπατε;

«Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εξάλλου ο Ολυμπιακούς έχει πολλούς προπονητές στην ατζέντα του και αναζητεί την καλύτερη επιλογή. Και όπως ο Ολυμπιακός ψάχνει τον καλύτερο προπονητή, έτσι κι εγώ ψάχνω την καλύτερη ομάδα. Προς το παρόν δεν έχω κάποια πρόταση από Πορτογαλία, αλλά έχω από Ντουμπάι και Σαουδική Αραβία».

Αν προχωρήσει, θα σας ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού;

«Δεν θα πω κάτι νέο, αν πω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία, που θα ενδιέφερε κάθε προπονητή. Αν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον, θα το εξετάσω σοβαρά. Αλλά θα πρέπει να δω και το πλάνο του, αν είναι ελκυστικό. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες ομάδες με ελκυστικό...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα