«Κληρώνει» για Ιμπαγάσα

Δημήτρης Τομαράς
«Κληρώνει» για Ιμπαγάσα

bet365

Η Παρασκευή θα είναι η μέρα της... κρίσης για τον Αριέλ Ιμπάγασα. Τότε πρόκειται να αποσαφηνιστεί εάν θα προσφέρει τελικά τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό στον τελικό με τον Ατρόμητο ή όχι.

Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού έβγαλε ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης της Πέμπτης, καταβάλλοντας πολύ μεγάλη προσπάθεια να προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή, οπότε και οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του τελικού.

Βλέπεις νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου χωρίς να δεχθεί γκολ; Παίξτο σε απόδοση 1.85 στην sportingbet

Από εκεί και πέρα το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας στην συνέχεια με ατομικό πρόγραμμα. Ο λόγος είναι πως ταλαιπωρήθηκε από μία γαστρεντερίτιδα.

Δεν τίθεται πάντως θέμα απουσίας του απ' την αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό. Παράλληλα μόνος του προπονήθηκε για μία ακόμα φορά και ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος εξακολοθεί να προπονείται ατομικά. Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (7 μ.μ.) στου Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα