Παραμένει στα υπ' όψιν ο Έμερι

Παραμένει στα υπ' όψιν ο Έμερι

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένει στα υπ' όψιν ο Έμερι

bet365

Ο Ουνάι Έμερι εξακολουθεί να αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν για την υπόθεσή του.

Στον Ολυμπιακό σε καμία των περιπτώσεων δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Έμερι. Μπορεί τα εμπόδια να είναι αρκετά (σ.σ. οικονομικό και προσφορές από την Ισπανία και την Αγγλία) όμως στην πειραϊκή ΠΑΕ έχουν το αβαντάζ του Ιμπάνιεθ.

Ο εκπρόσωπος του Βαλβέρδε είναι και ατζέντης του Έμερι κάτι που λειτουργεί θετικά για τους ερυθρόλευκους. Εξάλλου ο Έμερι είναι ένας τεχνικός που αρέσει πολύ στους διοικούντες τον σύλλογο, οι οποίοι έχουν την πρόθεση να προσπαθήσουν να τον φέρουν στο λιμάνι. Προς το παρόν πάντως τηρούν στάση αναμονής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα