Οι άνθρωποι-κλειδιά για τον αντί-Βαλβέρδε...

Οι άνθρωποι-κλειδιά για τον αντί-Βαλβέρδε...

Δημήτρης Τομαράς
Οι άνθρωποι-κλειδιά για τον αντί-Βαλβέρδε...

bet365

Τέσσερις είναι οι άνθρωποι-κλειδιά για την εύρεση του αντί-Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Ποια είναι η αίσθηση που υπάρχει από άτομα που είναι πολύ κοντά στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Εκείνοι που θα παίξουν σημαντικό ρόλο

Οι Γιάννης Βρέντζος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Ερνέστο Βαλβέρδε και Ινιάκι Ιμπάνιεθ είναι εκείνοι που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εύρεση του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού. Οι δύο τάσεις για τον πάγκο συνεχίζουν να υπάρχουν στο λιμάνι με την μία να είναι υπέρ της ισπανικής λύσης και την άλλη με το μέρος μίας λύσης από την Σερβία, τα Βαλκάνια ή άλλη χώρα της Ευρώπης.

Ο Βρέντζος ως διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο άνθρωπος που θα κάνει όσες επαφές απαιτείται για το ζήτημα του καινούριου κόουτς ενώ θα κάνει και όσα ταξίδια χρειαστούν. Ο Κοβάσεβιτς με τις... άκρες που έχει σε Σερβία, Κροατία και Ισπανία θα βοηθήσει στις όποιες συζητήσεις γίνουν με υποψήφιους τεχνικούς.

Ο Βαλβέρδε με τον Ιμπάνιεθ θα συμβάλλουν τα μέγιστα στα της ισπανικής αγοράς. Ήδη ο τεχνικός των Πειραιωτών έχει υποδείξει τους διάδοχούς του ενώ θα βοηθήσει όπου του ζητηθεί, όπως και ο ατζέντης του, που εκπροσωπεί και άλλους προπονητές, πέραν του Βαλβέρδε. Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα ο Ολυμπιακός και ο Βαλβέρδε να έχουν μία μορφή συνεργασίας τη νέα χρονιά.

Η αίσθηση ότι δεν θα είναι Ισπανός...

Στο μεταξύ άνθρωποι που είναι κοντά στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός διακατέχονται τις τελευταίες μέρες και ώρες από την αίσθηση ότι μπορεί τελικά να πάρει το... πάνω χέρι η τάση που θέλει τους Πειραιώτες να κλείνουν έναν προπονητή από άλλη χώρα και όχι από την Ισπανία. Βγαίνει δηλαδή η εκτίμηση πως ο νέος προπονητής ίσως και να είναι τελικά μη Ισπανός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα