Δεύτερο «όχι» σε Ολυμπιακό

Δεύτερο «όχι» σε Ολυμπιακό

Gazzetta team
Δεύτερο «όχι» σε Ολυμπιακό

bet365

Μετά τα δημοσιεύματα για αρνητική απάντηση του Έμερι σε πρόταση συνεργασίας του Ολυμπιακού, και ο Λουίς Γκαρσία φέρεται να αρνείται να αφήσει την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σύμφωνα με Ισπανικά Μέσα, ο προπονητής της Χετάφε, Λουίς Γκαρσία, φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά σε πρόταση του Ολυμπιακού. Ο Μαδριλένος τεχνικός ήρθε σε επαφή με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς – σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς – και εισέπραξε το «όχι» του Γκαρσία, ο οποίος δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο (έχει διάρκεια άλλα δύο χρόνια) που φέρει ρήτρα ύψους 900.000 ευρώ.

Ο Ισπανός κόουτς επεσήμανε στον Σέρβο που λειτουργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού πως δεν σκοπεύει να φύγει από τον σύλλογο που εργάζεται, παρά μόνο για μεγάλη ομάδα της χώρας του. Και κάτι τέτοιο φαντάζει να είναι ένα αρκετά ρεαλιστικό σενάριο, αφού λογίζεται να είναι πρώτος στη λίστα της Βαλένθια για την αντικατάσταση του «φευγάτου» Ουνάι Έμερι, ενώ όσο αφορά τη ρήτρα του συμβολαίου του φυσικά οι «νυχτερίδες» δεν έχουν πρόβλημα να την καλύψουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα