Κρίνεται τελευταία στιγμή του «Κάνιο»

Κρίνεται τελευταία στιγμή του «Κάνιο»

Δημήτρης Τομαράς
Κρίνεται τελευταία στιγμή του «Κάνιο»

bet365

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει σε κανονικό προπονητικό πρόγραμμα στον Ολυμπιακό με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι η περίπτωσή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Το ιατρικό τιμ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι πολύ ευχαριστημένο και από την δουλειά που έχει κάνει ο «Κάνιο» καθώς και από την πρόοδο που έχει σημειώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο παρά την εμφανή του βελτίωση κανείς δεν μπορεί ακόμα να τονίσει με σιγουριά ότι θα είναι σε θέση να προλάβει τον σαββατιάτικο τελικό με τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν την στιγμή οι πιθανότητες να μπορέσει να παίξει ο Ιμπαγάσα είναι μοιρασμένες (50%-50%). Παράλληλα η συμμετοχή του ή μη πρόκειται να κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, δηλαδή στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο ίδιος από μέρους του κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να τα καταφέρει, επειδή θέλει πολύ ν' αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα