Δεν έχουν ξεχάσει τον Σάντσεζ

Δεν έχουν ξεχάσει τον Σάντσεζ

Gazzetta team
Δεν έχουν ξεχάσει τον Σάντσεζ

bet365

Στο προσκήνιο έχει έρθει και πάλι το όνομα του Κάρλος Σάντσεζ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος εξετάζει και την περίπτωση του Μοχάμεντ Ντιαμέ.

Όπως γράφει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός παίκτη για το χώρο της μεσαίας γραμμής μιας και ο Πάμπλο Ορμπάιθ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Στη λίστα των πρωταθλητών βρίσκεται ο Κάρλος Σάντσεζ της Βαλενσιέν που είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον γαλλικό σύλλογο, αλλά για την απόκτηση του έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες. Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό εξετάζουν και την περίπτωση του Μοχάμεντ Ντιαμέ της Γουίγκαν που έχει φέτος 26 συμμετοχές με τον αγγλικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα