«Ανοιχτοί σε προτάσεις»

«Ανοιχτοί σε προτάσεις»

«Ανοιχτοί σε προτάσεις»

bet365

Ο Στάνκου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ο Ρουμάνος επιθετικός κάνει τη διαφορά στην Τουρκία και ο μάνατζέρ του, Βίκτορ Μπέκαλι μιλά στο gazzetta.gr για το μέλλον του 24χρονου διεθνή.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Οι Τούρκοι κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του Στάνκου, μιας και ο Καζίμ Ρίτσαρντς θα επιστρέψει στην Γαλατά, αφού δεν έπεισε. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην επιβεβαιώνουν κάτι για το θέμα, αφού το βλέμμα είναι στραμμένο μόνο στον Τελικό με τον Ατρόμητο. Ο 24χρονος φορ είναι δανεικός στην Ορντούσπορ, δεν ταιριάζει στο πλάνο του Τερίμ και οι Τούρκοι μιλούν για δανεισμό. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του διεθνή επιθετικού, Βίκτορ Μπέκαλι ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον «Πολλά έχουν ακουστεί για τον Στάνκου, όμως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ο πελάτης έχει συμβόλαιο με τη Γαλατά και πρώτα θα συζητήσουμε με την ομάδα. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, ειδικά ομάδων με προοπτική, όπως ο Ολυμπιακός, αρκεί να ικανοποιηθούμε οικονομικά. Υπάρχουν φιλοδοξίες και μπορεί τις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις. Τη δεδομένη στιγμή πάντως δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον για αγορά ή δανεισμό...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα