Όχι σε Εθνική, ναι σε Ολυμπιακό!

Όχι σε Εθνική, ναι σε Ολυμπιακό!

Όχι σε Εθνική, ναι σε Ολυμπιακό!

bet365

O Όλοφ Μέλμπεργκ παίζει στο EURO και λέει αντίο στην Εθνική Σουηδίας, ωστόσο αποκάλυψε στους συμπατριώτες του πως θα μείνει ακόμα ένα χρόνο στον Ολυμπιακό!

«Το EURO 2012 σίγουρα θα είναι η τελευταία μου μεγάλη διοργάνωση» τόνισε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος... πάγωσε τους Σουηδούς με την απόφασή του, αφού ακόμα και στα 34 χρόνια του αποτελεί τον στυλοβάτη της άμυνας των Σκανδιναβών. Μπορεί η απόφαση του να είναι οριστική, μπορεί να μην τοποθετήθηκε επίσημα για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Σουηδοί τονίζουν πως ο Μέλμπεργκ τους αποκάλυψε πως θα ανανέωσει για ακόμα ένα χρονο με τους ερυθρόλευκους και θα συμπληρώσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Λιμάνι.

Όπως έχουμε τονίσει, ο Μέλμπεργκ θα είναι ο πρώτος από τους παίκτες του Ολυμπιακού των οποίων τα συμβόλαια λήγουν που θα έχει επαφή με τη διοίκηση, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα