«Ο Ολυμπιακός θέλει Στάνκου»

«Ο Ολυμπιακός θέλει Στάνκου»

Γιώργος Βροντάκης
«Ο Ολυμπιακός θέλει Στάνκου»

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Κολίν Καζίμ Ρίτσαρντς θα επιστρέψει στη Γαλατασαράι με τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Στάνκου.

Ο Τούρκος άσος αγωνίζεται ως δανεικός από την Γαλατά στον Πειραιά, αλλά στο λιμάνι δεν είναι ευχαριστημένοι με την προσφορά του και μετά το τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Ομως, όπως αναφέρει το «posta.com.tr», οι ερυθρόλευκοι καλοβλέπουν την περίπτωση ενός άλλου παίκτης της Γαλατασαράι. Ο λόγος για τον Μπογκντάν Στάνκου. Ο Ρουμάνος είναι δανεικός από τον τουρκικό σύλλογο στην Ορντουνσπόρ αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ.

Ο 24χρονος Ρουμάνος φορ έχει δεχτεί πρόταση από την Ρωσία αλλά την απέρριψε και σύμφωνα με τους Τούρκους ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του με τη Γαλατά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015, αλλά παραχωρείται ως δανεικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα