Ο ρέκορντμαν Ρόι Κάρολ

Ο ρέκορντμαν Ρόι Κάρολ

Ο ρέκορντμαν Ρόι Κάρολ

bet365

Ο Ρόι Κάρολ τρέχει ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ, αφού έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει κληθεί να υπερασπιστεί τα ερυθρόλευκα γκολπόστ σε έξι ματς. Όχι μόνο τα κατάφερε να έχει πολύ καλή παρουσία και ως εκ τούτου να συγκεντρώσει πολλές συμπάθειες στις ερυθρόλευκες κερκίδες, αλλά και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε όλα τα ματς!

Ο Ρόι Κάρολ αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ στις αρχές του 2012 και συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ μένει άλλο ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν, ο τελικός Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, στο οποίο εκτός απροόπτου θα βρεθεί και πάλι στην αρχική ενδεκάδα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η πρώτη του εμφάνιση συνοδεύτηκε από τον χαρακτηρισμό του «ήρωα», αφού μπήκε στον παγωμένο αγωνιστικό χώρο Λουζνίκι κόντρα στην Ρούμπιν και απέκρουσε πέναλτι (0-1), ενώ ήταν πρωταγωνιστής και στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκης (1-0) βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πάρει την πρόκριση για τους 16 του Europa League.

Από εκεί και έπειτα ο Κάρολ αγωνίστηκε στα ματς Κυπέλλου με την προηγούμενη ομάδα του, τον ΟΦΗ, στα ημιτελικά της διοργάνωσης (1-0 και ο-ο), αλλά και στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος με ΠΑΣ Γιάννενα (0-4) και Ατρόμητο (0-2), αμφότερα εκτός έδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα