«Σειρήνες» για τον Βαλβέρδε

«Σειρήνες» για τον Βαλβέρδε

Κώστας Παλαιολόγος
«Σειρήνες» για τον Βαλβέρδε

bet365

Με βάση ισπανικά δημοσιεύματα ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβάλλει ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο σε περίπτωση αποχώρησης του Αργεντινού τεχνικού, λόγω των εξαιρετικών του σχέσεων με τον ιδιοκτήτη της βασικής ομάδας Γιόσου Ουρούτια.

Το άκουσμα της είδησης αποχώρησης του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την «σπαστή» τριετία του στους «ερυθρόλευκους», έφερε τον συναγερμό στο Μπιλμπάο

Αρκετά ισπανικά μέσα τον 48χρονο τεχνικό του Ολυμπιακού με το μέλλον του Μαρσέλο Μπιέλσα στο «Σαν Μαμές». Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού τεχνικού με την Αθλέτικ Μπιλμπαό λήγει το ερχόμενο καοκαίρι σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που έουν εκδηλώσει κορυφαίοι ευρωπαίκοί σύλλογι για την περίπτωσή του, όπως οι Ίντερ, Τσέλσι, λιγοστεύουν τις πιθανότητες παραμονής του στο Μπιλμπάο. Με άμεση συνέπεια ο προπονητής του Ολυμπιακού να προβάλλει ως ο επικρατέστερος να τον διαδεχθεί.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Correo» o Βαλβέρδε με την καλή φιλία που έχει με τον πρόεδρο της Μπιλμπάο Γιόσου Ουρούτια, είναι πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει, τον Μπιέλσα, σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα