«Χάρηκα για τον Ράφικ»

«Χάρηκα για τον Ράφικ»

Κώστας Παλαιολόγος
«Χάρηκα για τον Ράφικ»

bet365

Ευτυχισμένος για το γεγονός ότι το ένα από τα δύο γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ στις »«Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα προήλθε από δική του ασίστ δήλωσε ο Βέλγος φορ του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς.

Με ένα χαμόγελο που ...πρόδιδε πολλά, εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς μετά την εκτός έδρα ςνίκη του Ολυμπιακού στις Ζωσιμάδες» επί του τοπικού ΠΑΣ.

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Κέβιν Μιραλάς μετά το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ξέχωρα από το δικό του πολύ όμορφο δικό του γκολ, με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε τον δρόμο για το άνετο 0-4 επί της ομάδας της Ηπείρου, το οποίο ήταν το 20ο για τον ίδιο, ο Βέλγος φορ είχε έναν ακόμη σημαντικό λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος.

Αυτός, που αφορούσε τη δική του ασίστ από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ των πρωταθλητών με «δράστη» τον Ράφικ Τζιμπούρ!

Πολλά έχουν ακουστεί και περισσότερα έχουν γραφτεί για τις σχέσεις του Βέλγου με τον Αλγερινό επιθετικό και την κατά καιρούς εμμονή τους να μη αλλάζουν μεταξύ τους την μπάλα.

Ο Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο, με δηλώσεις του φρόντισε να διαλύσει τα όποια σύννεφα φαίνεται αν υπήρξαν στις σχέσεις του με τον Αλγερινό στράικερ, μιλώντας εκτενώς για την φάση που προήλθε το 0-2 του ΤΓζιμπούρ και προήλθε από δική του ασίστ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσες να ισορροπήσεις, ούτε να τρέξεις σωστά. Χαίρομαι για το γκολ που έβαλα, αλλά περισσότερο χαίρομαι για τη νίκη που πήραμε.

Όλη η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν και αυτοί οι βαθμοί. Θέλαμε να κερδίσουμε μετά την ήττα από την Κέρκυρα, που πίκρανε τον κόσμο μας.

Όπως έχω ξαναπεί, μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα είτε σκοράροντας είτε βγάζοντας ασίστ.

Στόχος μου δεν είναι μόνο να βάζω γκολ, αλλά και να δίνω. Χάρηκα που έδωσα και την ασίστ στον Ραφίκ για να σκοράρει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Κέβιν Μιραλάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα