Μετά το κύπελλο οι εξελίξεις

Μετά το κύπελλο οι εξελίξεις

Gazzetta team
Μετά το κύπελλο οι εξελίξεις

bet365

Στον Ολυμπιακό δεν αναφέρουν τίποτα σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά και για τα μεταγραφικά, λέγοντας πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους μετά το Κύπελλο.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται ως αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στο πάγκο των Πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο από την πλευρά του Ολυμπιακού βάζουν «φρένο» σε όλα αυτά και αναφέρουν πως εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τελικό του κυπέλλου.

Αυτό ισχύει και όσο αφορά τις μεταγραφές αλλά και τις ανανεώσεις των συμβολαίων, διότι αυτή τη στιγμή το πρώτο λόγο έχουν τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Ερυθρός Αστέρας το φαβορί για φιέστα

Στο Λιμάνι ασχολούνται και με τα διαδικαστικά της φιέστας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαϊου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάτι σίγουρο σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντίπαλος δεν υπάρχει, απλά ο Ερυθρός Αστέρας είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ψάχνουν και ομάδες από Γαλλία και Ιταλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα