Μετά τον Βαλβέρδε ο... Έμερι!

Μετά τον Βαλβέρδε ο... Έμερι!

Μετά τον Βαλβέρδε ο... Έμερι!

bet365

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια προανήγγειλε ο Ουνάι Έμερι και σύμφωνα με τους Ισπανούς... ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό. Τι είπε ο 41χρονος Ισπανός για το μέλλον του.

«Ελπίζω να πάρουμε έναν τίτλο και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να το απολαύσετε την επόμενη σεζόν, γιατί εγώ δεν θα είμαι εδώ» τόνισε ο Έμερι φουντώνοντας έτσι τα σενάρια για ερχομό στον Ολυμπιακό. Μια μέρα μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο 41χρονος τεχνικός πήρε τη σκυτάλη και ανακοίνωσε την αποχώρησή του, με τους Ισπανούς να τονίζουν πως οι ερυθρόλευκοι είναι στην κορυφή της προτίμησής του. To κλίμα στη Βαλένθια δεν είναι το ιδανικότερο για τον Έμερι και το γκολ του Ρικάρντο Κόστα του έδωσε... παράταση μέχρι την επόμενη εβδομάδα, μιας και οι «νυχτερίδες» έμειναν ζωντανές στο κόλπο της πρόκρισης στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα